Naturalment Obsessed: La fabricació d'un Científic

Contingut dels clients des Naturalment Obsessed

Naturalment Obsessed: La fabricació d'un Científic

Un documental sobre carreres científiques

Naturalment Obsessed

Naturalment Obsessed

"Llavors, què és el que realment fa, Dr. Rifkind?" (Gemec, gemegar) No importava si la pregunta era del meu comptador, el meu company de sopar o el meu cosí Minnie, mai va ser capaç de donar una resposta que satisfet, ja sigui la pregunta o jo. Per això, quan em vaig retirar de la taula de laboratori fa cinc anys, em vaig decidir a fer front al repte de fer la recerca biomèdica més transparent.

Veure fotos de producció

Científic com a cineasta

La meva dona, Carole, ens havia iniciat en la cinematografia documental uns anys abans, així que em vaig sentir segura en el pensament de que el cinema no és tan diferent del que fa la investigació científica. Tots dos són les investigacions que s'inicien amb la curiositat sobre una pregunta que només pot ser resposta per la recollida de dades, i tots dos han de trobar la història en aquestes dades de resoldre aquesta pregunta inicial. Per al científic, aquesta història està enterrat en algun lloc dels punts de dades experimentals miríada recollides en un quadern de laboratori. Pel documentalista, que es troba en algun lloc dels centenars d'hores d'observació recollits en el cinema o el vídeo. Per tant, la història només es valida quan es posa per la crítica - que es va publicar o projectat. Jo no sabia que prendria quatre anys difícils per fer una pel·lícula d'una hora - Naturalment Obsessionat: la realització d'un científic.

Vegeu la discussió posterior a la projecció amb els estudiants

Fer la pregunta

Amb la intenció de mostrar la realitat de fer ciència, ens vam adonar que anàvem a filmar en un sol laboratori durant el temps que es trigaria a trobar la història. Sabíem que estàvem al laboratori just quan vam arribar al laboratori de biologia estructural del Dr. Lawrence Shapiro a la Columbia University Medical Center. Larry i els seus estudiants graduats eren atractius personatges, i la seva passió per fer ciència intensa. Vam tornar a disparar al laboratori i una altra, el seguiment del progrés dels estudiants en el domini de la nau de la cristal·lografia de raigs X en el camí a una solució de l'estructura molecular de la proteïna específica, i, en definitiva, a una comprensió de exactament com la molècula funciona. En el cas d'un dels estudiants, Rob Townley, el nostre treball es va amplificar pel video-diari que havia estat mantenint durant els quatre anys que havia estat estudiant l'AMPK, una proteïna amb implicacions interessants per a l'obesitat i la diabetis tipus 2.

Veure el vídeo preludi Naturalment Obsessionat

La recopilació de dades i la interpretació dels resultats

Documentem el temps, la paciència i el suport que el mentor va oferir els seus estudiants, mentre que manté la seva pròpia investigació en un to altament competitiu. La nostra càmera observa els estudiants absorbeixen els valors inherents a la cultura de la ciència - la persistència, el pensament crític, la col·laboració i el compromís de produir nous coneixements. També vam agafar els estudiants que s'ocupen dels problemes personals - la incertesa, la frustració, la impaciència i queixes amb el seu mentor. Estaven sota molta pressió, perquè la cristal·lografia de raigs X requereix habilitat sofisticada en la química de proteïnes i l'enginyeria genètica abans d'una molècula de proteïna pot ser produïda en forma cristal·lina i produir dades utilitzables en el feix de raigs x. Es van enfrontar a les constants amenaces de qualsevol de no aconseguir cap resultat utilitzable en tots - o de trobar que la competència va tenir guanyar-los-hi. També observem algunes tendències autodestructives que s'interposaven en el camí d'aconseguir el doctorat - rebel·lia, la pressa, la timidesa. [enllaç a: la ciència carreres] Carole i jo va començar a preocupar-se seriosament si haguéssim alguna vegada trobar un final a la pel·lícula. Però nosaltres només vam seguir disparant, i en última instància albirem cada estudiant a trobar la carrera que semblava adequat per a ells - una al món acadèmic, un altre a la indústria i el tercer com a consultor de la biotecnologia.

Mireu el vídeo d'Aprenent i Career Pathways vídeo

Fer les coses per aquí

Així que vam tenir la nostra pel·lícula, però només els espectadors ens podíem dir si ajuda a comprendre millor la investigació científica. La retroalimentació de moltes discussions posteriors a la detecció ens diu que sens dubte ho fa. Cada audiència ha respost al drama humà intrínsec a la investigació i ha donat la benvinguda noves idees en les anades i vingudes en un laboratori; no científics estan intrigats pels paral·lelismes entre fer ciència i altres esforços creatius; els estudiants se senten més còmodes en saber el que està davant d'ells (encara que alguns, sens dubte, s'apaga pel molt dur treball retratat en la pel·lícula). I, més aviat per a la nostra sorpresa, els científics, eufòric per l'autenticitat de la pel·lícula, dir "Finalment, algú està explicant la meva història!"

Richard Rifkind, MD és ​​co-productor / codirector del Naturalment Obsessed: la realització d'un científic, és president emèrit de l'Institut Sloan-Kettering i president fundador del Centre de Biologia Estructural de Nova York.

2 Comentaris


  1. Hamletois Hernandoiz
    14 maig 2010

    Quina gran pel·lícula. Ensenyo matemàtiques. Que més definitivament a purchace el DVD i mostrar als meus estudiants de secundària. Quina gran idea. Vull dir, deixant que els meus estudiants a resoldre problemes de matemàtiques a la moda de descobriment de la mateixa manera que en el documental i els de representació amb un PHD simbòlica ja he donat uns pocs individuals. Quina gran omplert la d'un conseller de l'escola mitjana !!! ... ..

Deixa un comentari