Naturligvis Besat: The Making of a Scientist

Naturligvis Besat: The Making of a Scientist

Gæst indhold fra Naturally Obsessed

Naturligvis Besat: The Making of a Scientist

En dokumentarfilm om en karriere inden for videnskab

Naturligt Obsessed
Naturligt Obsessed

"Så hvad er det, at du rent faktisk gør, Dr. Rifkind?« (Suk, stønne) Det gjorde ikke noget, hvis spørgsmålet var fra min revisor, min middagsselskab companion eller min fætter Minnie, var jeg aldrig i stand til at give et svar at tilfredse enten spørgeren eller mig. Det er derfor, da jeg blev pensioneret fra laboratoriet bænken for fem år siden, besluttede jeg at tackle den udfordring at gøre biomedicinsk forskning mere gennemsigtig.

Se produktions billeder

Videnskabsmand som filmskaber

Min kone, Carole, havde indledt os i dokumentarfilm et par år før, så jeg følte sikker i at tro, at film ikke er så meget anderledes end at gøre videnskabelig forskning. Begge er undersøgelser, der starter med nysgerrighed om et spørgsmål, der kun kan besvares af indsamlingen af ​​data, og begge skal finde historien i disse data, der løser det oprindelige spørgsmål. For videnskabsmanden, er den historie begravet et sted i de mange eksperimentelle datapunkter indsamlet i et laboratorium notesbog. For dokumentarfilmen maker, det ligger et sted i hundredvis af timers observation indsamlet på film eller video. For både er historien valideres kun, når det er sat ud for kritik - det er, offentliggøres eller afskærmet. Lidt vidste jeg, at ville tage fire udfordrende år at lave en times film - Naturligt Besat: foretagelse af en videnskabsmand.

Se post-screening diskussion med studerende

Stiller spørgsmålet

Opsat på at vise den virkelighed at gøre videnskab, vi regnede med, at vi ville filme i et enkelt laboratorium, så længe det ville tage at finde historien. Vi vidste, at vi var på rette lab, da vi ankom til strukturel biologi lab Dr. Lawrence Shapiro ved Columbia University Medical Center. Larry og hans studerende var tiltalende tegn, og deres lidenskab for at gøre videnskab intens. Vi vendte tilbage til at skyde i laboratoriet igen og igen, sporing elevernes fremskridt i at mestre håndværket i røntgenkrystallografi på vej til en opløsning af den molekylære struktur af deres målrettede protein, og i sidste ende til en forståelse af præcist, hvordan molekylet virker. I tilfælde af en af ​​de studerende, Rob Townley, blev vores arbejde forstærket af video dagbog, han havde været at holde i de fire år, han havde været studerer AMPK, et protein med spændende konsekvenser for fedme og type 2 diabetes.

Se Naturligt Besat optakt video

Indsamling af data og tolkning resultater

Vi dokumenterede den tid, tålmodighed og støtte, at mentor tilbød sine elever, samtidig med at hans egen forskning på et stærkt konkurrencepræget banen. Vores kamera observeret eleverne absorbere de værdier der ligger til kulturen af ​​videnskab - vedholdenhed, kritisk tænkning, samarbejde og engagement til at producere ny viden. Vi fangede også de studerende, der beskæftiger sig med personlige problemer - usikkerhed, frustration, utålmodighed og klager handlede med deres mentor. De var under et stort pres, fordi røntgenkrystallografi kræver sofistikeret færdighed i proteinkemi og genteknologi før et proteinmolekyle kan produceres i krystalform og give brugbare data på røntgenstrålen. De stod over de konstante trusler om enten ikke at få nogen brugbar resultat på alle - eller finde, at konkurrencen havde slå dem til det. Vi observerede også nogle selvdestruktive tendenser, der stod i vejen for at nå ph.d. - oprørskhed, hastværk, frygtsomhed. [Link til: science karrierer] Carole og jeg begyndte at bekymre sig alvorligt, hvis vi nogensinde ville finde en slutning på filmen. Men vi blev bare ved at skyde, og i sidste ende ane hver elev finde den karrierevej, der syntes rigtigt for dem - en i den akademiske verden, en anden i industrien, og det tredje som en biotek konsulent.

Se Apprentice video og karriereforløb video

Kom det derude

Så vi havde vores film, men kun seere kunne fortælle os, om det hjælper dem til bedre at forstå den videnskabelige forskning. Feedback fra mange post-screening diskussioner fortæller os, at det bestemt ikke. Hver publikum har reageret på det menneskelige drama iboende til forskning og har hilst friske indsigt i gåen-on i et laboratorium; ikke-videnskabsfolk er fascineret af parallellerne mellem at gøre videnskab og andre kreative bestræbelser; studerende føler sig mere komfortabel i at vide, hvad der er foran dem (selv om nogle ganske vist er slukket ved virkelig hårdt arbejde, portrætteret i filmen). Og snarere til vores overraskelse, videnskabsmænd, opstemt af ægtheden af ​​filmen, siger "Endelig nogen er at fortælle min historie!"

Richard Rifkind, MD er co-producer / co-leder af Naturally Obsessed: foretagelse af en videnskabsmand, er formand Emeritus af Sloan-Kettering Institute og stiftende formand for New York Strukturel Biologi Center.

2 KOMMENTARER

  1. Hvad en stor film. Jeg underviser matematik. Jeg mest definitivt vil purchace DVD og vise det til mine middle school studerende. Hvad en rigtig god idé. Jeg mener, at lade mine elever løse matematiske problemer i mode af opdagelsen ligesom i dokumentaren og gør dem med en symbolsk PHD Jeg har allerede doneret et par enkelt dem. Hvad en stor fyldning, som af en middle school rådgiver !!! ... ..

Efterlad et svar