Naturligvis Besat: The Making of a Scientist

Naturligvis Besat: The Making of a Scientist

Gæst indhold fra Naturligvis Obsessed

Naturligvis Besat: The Making of a Scientist

En dokumentarfilm om en karriere inden for videnskab

Naturligvis Besat
Naturligvis Besat

"Så hvad er det, du rent faktisk gør, Dr. Rifkind?« (Suk, støn) Det gjorde ikke noget, hvis spørgsmålet var fra min revisor, min middagsselskab companion eller min fætter Minnie, var jeg aldrig i stand til at give et svar at tilfredse enten spørgeren eller mig. Det er derfor, da jeg gik på pension fra laboratoriet bænken for fem år siden, besluttede jeg at tage udfordringen om at gøre biomedicinsk forskning mere gennemsigtig.

Se produktions- billeder

Videnskabsmand som filmskaber

Min kone, Carole, havde indledt os i dokumentarfilm et par år før, så jeg følte sikker i at tro, at film ikke er så meget anderledes end at gøre videnskabelig forskning. Begge er undersøgelser, der starter med nysgerrighed om et spørgsmål, der kun kan besvares af indsamlingen af ​​data, og begge skal finde historien i de data, der løser det oprindelige spørgsmål. For den videnskabsmand, er den historie begravet et eller andet sted i de mange eksperimentelle datapunkter indsamlet i et laboratorium notesbog. For dokumentaren maker, det ligger et sted i hundredvis af timer af observation indsamlet på film eller video. For både er historien valideres kun, når det er sat ud for kritik - det er, offentliggøres eller afskærmet. Lidt vidste jeg, det ville tage fire udfordrende år at lave en times film - Naturligvis Besat: foretagelse af en videnskabsmand.

Se efter screening diskussion med studerende

Stille spørgsmålet

Intent om visning af virkeligheden at gøre videnskab, vi regnede med, at vi ville filme i et enkelt laboratorium, så længe det ville tage at finde historien. Vi vidste, at vi var på rette lab, da vi ankom til den strukturelle biologi lab Dr. Lawrence Shapiro ved Columbia University Medical Center. Larry og hans studerende var tiltalende figurer, og deres lidenskab for at gøre videnskab intens. Vi vendte tilbage til at skyde i laboratoriet igen og igen, spore elevernes fremskridt i at mestre håndværket i røntgenkrystallografi på vej til en opløsning af den molekylære struktur af deres målrettede protein, og i sidste ende til en forståelse af præcis hvordan molekylet virker. I tilfælde af en af ​​de studerende, Rob Townley, blev vores arbejde forstærket af video dagbog, han havde været at holde i de fire år, han havde studeret AMPK, et protein med spændende konsekvenser for fedme og type 2 diabetes.

Se Naturligt Besat optakt video

Indsamling af data og fortolkning af resultater

Vi dokumenterede den tid, tålmodighed og støtte, at mentoren tilbød sine elever, samtidig med at hans egen forskning på et stærkt konkurrencepræget banen. Vores kamera observeret eleverne absorbere de værdier der ligger til kulturen i videnskab - vedholdenhed, kritisk tænkning, samarbejde og engagement til at producere ny viden. Vi fangede også de studerende, der beskæftiger sig med personlige problemer - usikkerhed, frustration, utålmodighed og kvababbelser med deres mentor. De var under et stort pres, fordi røntgenkrystallografi kræver sofistikeret færdighed i proteinkemi og genteknologi før et proteinmolekyle kan fremstilles i krystallinsk form og udbytte brugbare data på x-ray beam. De står over for de konstante trusler om enten ikke at få nogen brugbar resultat på alle - eller om at finde, at konkurrencen havde slå dem til det. Vi observerede også nogle selvdestruktive tendenser, der stod i vejen for at nå ph.d. - oprørskhed, hastværk, frygtsomhed. [Link til: science karrierer] Carole og jeg begyndte at bekymre sig alvorligt, hvis vi nogensinde ville finde en slutning på filmen. Men vi blot holdes skydning, og i sidste ende ane hver elev finde den karrierevej, der syntes rigtigt for dem - en i den akademiske verden, en anden i industrien, og det tredje som en biotek konsulent.

Se Apprentice video og karriereforløb video

Kom det derude

Så vi havde vores film, men kun seerne kunne fortælle os, om det hjælper dem til bedre at forstå den videnskabelige forskning. Feedback fra mange post-screening diskussioner fortæller os, at det helt sikkert gør. Hver publikum har reageret på det menneskelige drama iboende til forskning og har hilst friske indsigt i gåen-on i et laboratorium; ikke-videnskabsfolk er fascineret af parallellerne mellem at gøre videnskab og andre kreative udfoldelser; studerende føler sig mere komfortabel i at vide, hvad der er foran dem (selv om nogle ganske vist er slået fra som det virkelig hårdt arbejde portrætteret i filmen). Og i stedet til vores overraskelse, videnskabsfolk, opløftet af ægtheden af ​​filmen, siger "Endelig nogen er at fortælle min historie!"

Richard Rifkind, MD er co-producer / co-leder af Naturligvis Besat: foretagelse af en videnskabsmand, er formand Emeritus af Sloan-Kettering Institute og stiftende formand for New York Strukturel Biologi Center.

2 kommentarer

  1. Hvad en stor film. Jeg underviser matematik. Jeg mest definitivt vil purchace DVD og vise det til mine middle school studerende. Hvad en rigtig god idé. Jeg mener, at lade mine elever løse matematiske problemer i mode opdagelse ligesom i dokumentaren og gør dem med en symbolsk PHD Jeg har allerede doneret et par enkelt dem. Hvad en stor fyldning-situationen for en mellemskole rådgiver !!! ... ..

Efterlad et svar