Mark Levin, tredje Rock Ventures: Personlig Medicin Needs teamwork og samarbejde

Mark Levin, tredje Rock Ventures: Personlig Medicin Needs teamwork og samarbejde

For tredje Rock Ventures 'Mark Levin, skræddersyet medicin er ikke noget nyt. I stedet ser han historien om pharma som en gradvis homing ind på rødderne af sygdom, og genomisk kortlægning er blot det næste skridt. Af Damien Garde, Fierce Biotech. Fra naturlægemidler fra tidlige civilisationer til begyndelsen af moderne lægemidler har forskere langsomt bore ned, Levin sagde, personalisering behandlinger et skridt ad gangen. Nu med hjælp af sekventering, kan vi bevæge os ud over behandling af fænotypiske effekter og komme til hjertet af sygdom: dens genotypiske oprindelse. Det vil sige, hvis vi alle kan komme sammen. Levin talte til en pakket hus tirsdag på den Personlig Medicin Coalition State of Personlig Medicin frokosten i Washington, DC, og hans budskab var enkelt: Skræddersyet medicin har potentiale til at revolutionere biotek og pharma, men kun hvis de berørte parter arbejder sammen. Levins havde en lang karriere i branchen, der går fra en ingeniør og projektleder på Eli Lilly ($ LLY) og Genentech til administrerende direktør for Millennium Pharmaceuticals. Siden 2007 har han stået i spidsen for tredje Rock Ventures, en VC firma, der investerer i og bygger innovative biotekvirksomheder. Gennem 36 år på området, Levin sagde, at han har set den store løfte om genomforskning inspirere sind omkring branchen, kun for at blive bremset af de sædvanlige mistænkte: virksomheder uvillige til at samarbejde, lovgivere tilbageholdende med at samarbejde og forskere at få lidt foran sig selv i nyhedsmedier. Men nu da udgifterne til <b> ... </ b>
Visninger: 136
0 vurderinger
Tid: 07:32 Mere i Science & Technology