Oportunitats financeres per a les empreses de biotecnologia en fase inicial

Es tracta d'un diari estudiantil dels projectes finals de 2009 a la Fundació NIH per a l'Educació Avançada en TECH les Ciències 366 - Gestió de la Biotecnologia. Es va demanar als estudiants per explicar una història basada en les conferències del curs, i s'expandeixi amb lliçons generals sobre la gestió de l'empresa de biotecnologia.

Oportunitats financeres per a les empreses de biotecnologia en fase inicial

Tammy Jones

Un dels aspectes de la iniciativa empresarial que m'interessa és el procés del finançament inicial. Quines són les opcions de suport financer i els avantatges i desavantatges d'aquestes oportunitats? Hi ha una àmplia varietat de suport financer a les primeres empreses de nova creació. L'empresari pot obtenir diners a través d'amics i familiars, i ell o ella. El suport també està disponible a través dels inversors àngel, incubadores, capital de risc, federal i els fons estatals. Aquests inversors són considerats inversors d'alt risc a causa de la seva participació prompte. La companyia és d'alt risc a causa de que la tecnologia està en fase de desenvolupament i no hi ha més recursos acadèmics Això també es coneix com la "Vall de la mort". Els inversors omplir aquesta bretxa financera que l'empresa pugui seguir sent productius a aconseguir el producte al mercat. El finançament es destina a diferents fases del projecte. Els diners no està garantida d'una fase a una altra. Per arribar a la següent fase del finançament, l'empresa ha de mostrar el progrés en forma d'informes, així com a prova de concepte.

Jo i els amics i la família són la forma menys recomanada de finançament. A causa d'una devolució o un retorn rendible no és probable i una pèrdua està garantida, els amics i la família no són una bona alternativa. Però de vegades és l'única alternativa quan la seva empresa no li interessa a altres inversors. Un exemple d'això és Bonnie Robeson, fundador de Spectrum Bioscience. Ella va usar els seus propis diners i la família i amics per finançar parcialment la seva empresa perquè la seva empresa no tenia el recurs dels grans inversors.

Les incubadores són programes que ofereixen empreses de nova creació amb el suport en la forma de recursos, serveis i contactes. Empreses de nova creació que participen i completen el programa tenen més probabilitats de romandre en el negoci per al llarg termini. La incubadora pot proporcionar espai per molt poca renda. També poden proporcionar equips, personal de suport i tarifa de grup per al segur que ajudaria pressupost de l'empresa. La quantitat de temps que l'espai disponible no és indefinida, generalment és d'aproximadament 3 anys i quan es compleixin les fites per a la graduació.

Els inversors són una altra forma de finançament. Són les persones que inverteixen els seus propis diners i en general els agrada romandre en l'anonimat. El finançament en general oscil·la entre $ 150.000 $ 1,5 milions. Inversions àngel són al voltant de $ 20 mil milions a $ 50 mil milions en comparació amb $ 3-5 mil milions en inversions de capital de risc per any en els Àngels nord-americans esperen un retorn a 5-10 anys. Els avantatges d'un inversor àngel és que és més fàcil persuadir un àngel per invertir en la seva empresa, la diligència deguda és menys involucrats i s'espera una menor taxa de retorn (smallbusinessnotes.com). El nostre orador convidat, Ajoy Chakrabarti, director sènior de Emergent Biosolutions, és un defensor d'inversors àngels. Va parlar sobre els grups de l'àngel que són les persones que reuneixen els seus recursos per a inversions. Formen grups en una determinada àrea especialitzada. Això és bo per a una empresa en aquest camp especialitzat, però també que hi haurà més persones per convèncer a comprar a la seva idea. Alguns grups d'àngels senten són els capitalistes de risc ad hoc, a causa de la VC com el comportament quan es tracta d'empreses de noves tecnologies i també han format aliances de grups d'àngels, com El Ángel Capital Association i la Xarxa d'Inversions de l'Atlàntic Mitjà eren intercanvien idees i informació.

Els àngels, igual que amb altres inversors, esperen certes coses a canvi dels seus diners i que va des d'una posició de taula, informes setmanals o trimestrals, 5% -25% de participació en el negoci. També sol·liciten valors. Alguns volen deute convertible de l'empresa o canviar accions preferents. Això és avantatjós per a l'àngel, però no a l'empresa perquè l'empresa hauria de pagar la inversió més els interessos. Els àngels també poden sol·licitar ser el primer a optar per sortir de la propera ronda de finançament i que l'empresa no pot prendre certes decisions sense l'aprovació del inversor àngel. Totes aquestes peticions són en part per protegir la seva inversió (smallbusinessnotes.com).

Corporació de Desenvolupament de Tecnologia (TEDCO) i el Centre de Tecnologia Innovadora (CIT) són organitzacions de desenvolupament econòmic que proporcionen a les empreses de nova creació fons estatals i federals. TEDCO i CIT normalment financen l'empresa entre la fase I i II del finançament SBIR o quan el SBIR acaba per complet i mentre que la companyia està a l'espera Àngel o recursos de capital de risc. TEDCO requereix que la posada en marxa tenen menys de 16 treballadors i el 50% d'ells han de ser emprats a Maryland i la posada en marxa és un spin-off que està en el negoci per menys de 5 anys i abans que la companyia veu un benefici o que rep fons d'altres recursos. Atorga fins a 75.000 $ per al desenvolupament de la tecnologia de fase primerenca. L'empresa té l'obligació de pagar en el camí de 3% dels seus ingressos o el 40% de la concessió de més de cinc anys. De nou, si hi ha una recessió en l'economia, el pagament pot ser un problema. L'empresa de nova creació manté la propietat intel·lectual i els drets de comercialització de la tecnologia quan es tracta de TEDCO (marylandtedco.org). CIT ofereix adquisició de negocis, finançament de béns arrels comercials, finançament de franquícies, préstecs per a la construcció i finançament successió d'empreses. La quantitat del préstec és de $ 350,000- $ 10 milions, el finançament de fins al 85% -90% i amb terminis de fins a 10-25 anys (cit.com).

Els fons federals és una altra via perquè una empresa de nova creació per obtenir diners. Subvencions del Govern es dóna per mitjà de l'Administració de Petits Negocis a través de la Recerca de Petits Negocis d'Innovació (SBIR) i els programes de transferència de tecnologia de Petits Negocis (STTR). Programes SBIR i STTR es donen a través d'agències federals amb més de $ 100 milions i més de $ 1 mil milions, respectivament, en els seus pressupostos d'investigació i desenvolupament extramurs. Tots dos programes requereixen que el benefici per als negocis tenen 500 empleats o menys, sigui almenys el 51% de propietat i control en els Estats Units de forma individual. Les diferències són que el SBIR requereix que l'investigador principal ser emprat en l'empresa en el moment de l'adjudicació i la durada del projecte. L'investigador principal pot ser emprat per la institució de recerca o de l'empresa per al premi STTR. També el STTR requereix que hi hagi un crada entre l'empresa i la institució de recerca, on es realitza el 40% de la feina a l'empresa i el 30% de la feina es porta a terme a la institució de recerca (sbir.gov). Tots dos programes són molt bons per a la petita empresa. Els programes atorguen fons per a la fase I i II. La quantitat de finançament en la fase I, que es dedica només a la recerca, és d'entre 70.000 $ 150.000 $ per 6 mesos a partir SBIR i 12 mesos de STTR. Fase II se centra en la investigació i el desenvolupament i el finançament oscil·la entre $ 750,000- $ 800.000 i en alguns casos $ 1 milió. Pont de la Fase II proporciona finançament de $ 1.000.000 / any durant 3 anys i aquest és omplir la bretxa financera entre la fase II de la comercialització del producte. El desavantatge és que es descuiden altres aspectes de l'empresa, com la protecció de la propietat intel·lectual i el creixement de la companyia.

Capital de risc (VC) proporciona finançament a les empreses de biotecnologia en fase inicial a finals de la fase II i fase primerenca III. El capital de risc en general prové d'inversors institucionals i grans patrimonis agrupats entre si per les empreses d'inversió, com ara Tucà capital. La tornada en general ve en forma de sortida a borsa o la venda de l'empresa en 2-3 anys. Això és vist com un desavantatge i bastant estressant per a alguns empresaris que se senten afanyar a sortir a borsa o la venda de la seva empresa. Un altre desavantatge és que l'empresari ja no tindran 100% de la propietat de l'empresa, la VC té un percentatge. Perquè una empresa per a obtenir l'atenció d'un VC, l'empresa ha de creure que l'empresa s'ha d'actuar en un mercat de mil milions de dòlars i tenen potencial per fer $ 100 milions en vendes en cinc anys i es vendrà per $ 400 milions, la sortida, ( allbusiness.com). A causa de tals estàndards alts, moltes bones empreses de nova creació no poden obtenir finançament de capital risc, com ara Spectrum Bioscience. És una empresa de serveis que proporciona un servei molt necessari i que no compleix amb els criteris d'un VC. Una vegada que l'empresa compta amb finançament de capital risc, un avantatge del finançament és que permet a l'empresa per ampliar i no ser encasellada en només la investigació i el desenvolupament. L'empresa també pot obtenir suport de gestió per guiar el producte al mercat. Una altra és que no és un préstec que cal tornar.

Depenent objectiva de l'empresari per a l'empresa, el capital risc i els fons federals són dues bones maneres d'obtenir diners de posada en marxa, però a causa dels criteris per rebre fons federals és impossible rebre tots dos simultàniament. Si l'empresa és del 51% o més de propietat dels capitalistes de risc, llavors l'empresa no pot qualificar per a fons federals, SBIR. Venture Capital ha estat en desacord amb la SBA durant anys a causa de les restriccions imposades al concessionari. Empreses de Capital Risc pensen aquesta restricció és una tonteria i em fa mal adversament el govern i els contribuents, perquè els capitalistes de risc estan finançant les start-ups més prometedores i les menys prometedores start-ups estan rebent diners SBIR. Això es percep com un problema per les firmes de capital de risc que la National Venture Capital Association i l'Organització de la Indústria Biotecnològica van rebre la Cambra i el Senat involucrats per canviar les restriccions (bostonvcbolg.typepad.com). En la seva redacció actual, la casa és compatible amb els capitalistes de risc i el Senat a favor d'algunes restriccions a les empreses de propietat (VC Bizjournals.com). Una enquesta informal presa va mostrar que al voltant del 80% de les petites empreses s'oposaven a grans capitalistes de risc que posseeixen i controlen les petites empreses que competeixen pel finançament SBIR (zyn.com). Si aquest moviment té èxit, la pregunta que ve a la ment de moltes empreses en fase inicial que busquen suport financer és ¿hi haurà prou SBIR diners disponibles per a empreses de nova creació finançats no VC? Jonathan Cohen, CEO de 20/20 Gene Systems, un orador convidat, s'oposa a l'eliminació de les restriccions perquè VC empreses finançades tindrien un avantatge injust sobre primeres empreses de nova creació. Empreses de capital de risc són més establerts i més probabilitats d'èxit i una companyia que acaba de començar no ha tingut l'oportunitat d'establir i el finançament SBIR és per a aquest propòsit.

L'empresari ha de conèixer els criteris quan es tracta d'aquestes diverses oportunitats de finançament. L'empresari / fundador ha de saber quan i quant control volen renunciar, com en el funcionament de l'empresa o de l'empresa a borsa quan es tracta d'empreses de capital de risc. Els fons federals i capital de risc proporcionen els diners que no ha de ser reemborsat però la compensació és que el requisit del 51% d'ambdues entitats fa que sigui difícil per a l'empresari, el que porta a la controvèrsia SBIR, VC. Els inversors àngel sembla ser el més persuasiu i indulgent, tot i que tenen expectatives, però a mesura que l'economia estreny el mateix passa amb els diners dels inversors àngels ', així com els altres inversors. L'empresa ha d'abandonar la incubadora després de la graduació o potser abans, si no s'aconsegueix els punts de referència, però l'empresa té la longevitat després de sortir. Amb TEDCO i CIT, l'empresa ha de tornar els diners, però pot mantenir els drets de propietat intel·lectual i la propietat. Les oportunitats de finançament inicial tenen els seus pros i contres que se'ls atribueixen. L'empresari ha de trobar el que és apropiat per a ells.


3 Comentaris


 1. Charles Bavington
  2 juny 2009

  Com a fundador de la biotecnologia primerenca etapa he utilitzat la major part de les fonts de finançament descrites - personal, familiar, àngels, del govern. La següent etapa requereix diners VC, que no està disponible en aquest moment. En el clima actual d'efectiu és fonamental pel que és important per generar ingressos a través d'un model híbrid i arrencar el negoci per un temps.

 2. Amit Alexander Charan
  13 abril 2012

  De fet, és una bona pàgina web per obtenir coneixements sobre els papers de biotecnologia + gestió. M'agradaria si pogués enviar més papers en el meu correu electrònic com jo estic tractant de treballar en aquests nous temes.
  Agraint d'anticipació.

  Er. Amit Alexander Charan
  Professor Assistent,
  Departament de MCE, JSBB, xiïtes,
  Allahabad, Índia

Deixa un comentari