Luonnollisesti Obsessed: Making of Tutkija

Luonnollisesti Obsessed: Making of Tutkija

Vieras sisältöä mistä Luonnollisesti Obsessed

Luonnollisesti Obsessed: Making of Tutkija

Dokumenttielokuva tieteelliseen uraan

Luonnollisesti Obsessed
Luonnollisesti Obsessed

"Mikä siis on se, että te itse tehdä, tohtori Rifkind?" (Notkua, notkua) Sillä ei ole merkitystä, jos kysymys oli minun kirjanpitäjä, minun päivälliset seuralainen tai serkkuni Minnie, en ollut koskaan pystynyt antamaan vastausta että tyytyväinen joko kysyjän tai minulle. Siksi, kun eläkkeelle laboratoriopöydälle viisi vuotta sitten, päätin tarttua haasteeseen tehdä biolääketieteellisen tutkimuksen avoimuutta.

Katso tuotanto kuvat

Scientist kuten elokuvaohjaaja

Vaimoni, Carole, oli aloittanut meidät dokumenttielokuvan muutaman vuoden ennen, joten tunsin turvallista ajatella, että elokuvan ei ole niin kovin erilainen kuin tehdä tieteellistä tutkimusta. Molemmat ovat tutkimuksia, jotka alkavat uteliaisuus kysymys, joka voi vastata vain tietojen keräämistä, ja molempien täytyy löytää tarinan niitä tietoja, ratkaista, että alkuperäiseen kysymykseen. Saat tiedemies, joka tarina on haudattu jonnekin lukemattomia kokeellisen datapisteet kerätään laboratoriossa muistikirjan. Saat dokumentti Maker, se on jossakin satoja tunteja havainnointi kerätty elokuvan tai videon. Niin, tarina on validoitu vain, kun se on otettu pois kritiikin - joka on, julkaistu tai seulotaan. Eivät Tiedän, että kestäisi neljä haastavaa vuotta tehdä yhden tunnin elokuva - Luonnollisesti Obsessed: tekemiseen tiedemies.

Katso jälkeinen seulonta keskustelua opiskelijoiden kanssa

Kysyvät

Tarkoituksenaan näyttää todellisuuden tehdä tiedettä, Ajattelimme, että voisimme kuvata yhdellä laboratoriossa niin kauan kuin se kestää löytää tarinan. Tiesimme olimme oikeassa lab kun saavuimme rakenteellisen biologian laboratoriossa tohtori Lawrence Shapiro Columbian University Medical Center. Larry ja hänen jatko-opiskelijat olivat houkutteleva merkkiä, ja heidän intohimonsa tehdä tiedettä intensiivistä. Palasimme ampua laboratoriossa uudestaan ​​ja uudestaan, seuranta opiskelijoiden edistymistä masterointi veneet röntgenkristallografia matkalla liuokseen molekyylirakenteen heidän kohdennettuja proteiinia, ja viime kädessä ymmärrystä tarkasti, miten molekyyli toimii. Kun kyseessä on jonkin opiskelijoita, Rob Townley työmme monistettiin videopäiväkirja hän oli pitänyt neljän vuoden aikana hän oli opiskellut AMPK, proteiini jännittäviä vaikutuksia lihavuuteen ja tyypin 2 diabetekseen.

Katso Luonnollisesti Obsessed alkusoitto video

Kerätä tietoja ja tulkita tuloksia

Olemme dokumentoitu aikaa, kärsivällisyyttä ja tukea, että mentori tarjosi opiskelijoita, säilyttäen omaa tutkimusta erittäin kilpailukykyinen piki. Meidän kamera havaittu opiskelijat imevät arvot ominaisia ​​kulttuuriin tieteen - pysyvyys, kriittistä ajattelua, yhteistyötä ja sitoutumista tuottaa uutta tietoa. Olemme myös pyydetty opiskelijat käsittelevät henkilökohtaisia ​​ongelmia - epävarmuus, turhautumista, kärsimättömyyttä, ja gripes heidän mentorina. He olivat alle paljon paineita, koska röntgensädekristallografian vaatii kehittyneitä taitoa proteiinikemian ja geeniteknologian ennen proteiinimolekyyli voidaan tuottaa kidemuodossa ja tuottaa käyttökelpoista tietoja röntgensäteilykeila. He kohtasivat jatkuvasti uhkia joko saa mitään käyttökelpoista tulosta ollenkaan - tai löytää, että kilpailu oli voittaa heidät siihen. Havaitsimme myös joitakin itsetuhoisia taipumuksia, jotka seisoivat tavalla saavuttaa PhD - kapinallisuudestaan, hastiness, arkuus. [Linkki: tiedeurien] Carole ja aloin pelätä tosissaan, jos emme ikinä löytää loppu elokuvan. Mutta me vain pitää ammunta, ja lopulta vilaukselta jokainen oppilas löytää uran, joka tuntui sopii heille - yhden korkeakoulujen, toinen teollisuudessa ja kolmannes biotekniikan konsulttina.

Katso Diili video ja uravalintoja video

Saada se siellä

Joten meillä oli elokuva, vaan ainoastaan ​​katsojat voivat kertoa meille, jos se auttaa heitä ymmärtämään paremmin tieteellistä tutkimusta. Palaute monista jälkeisestä seulonta keskusteluja kertoo meille, että se varmasti tekee. Jokainen yleisö on vastannut inhimilliseen draamaan luontainen tutkimukseen ja on tyytyväinen tuoreita oivalluksia touhut lab; Ei-tutkijat ovat kiehtoi yhtäläisyyksiä tekemässä tiedettä ja muiden luovaa toimintaa; opiskelijat tuntemaan olonsa mukavammaksi tietää mitä heidän edellään (vaikka jotkut tosin, ovat pois päältä todella kovaa työtä kuvattuna elokuva). Ja pikemminkin meidän yllätys, tutkijat, riemuissaan aitouden elokuva, sanoa "Lopuksi, joku on kertoa tarinani!"

Richard Rifkind, MD on co-tuottaja / yhteistyössä johtaja Luonnollisesti Obsessed: teko tiedemies, on puheenjohtaja emeritus Sloan-Kettering instituutin ja perustajajäsen puheenjohtaja New Yorkin Structural Biology Centerissä.

2 kommenttia

  1. Mikä loistava elokuva. Opetan matematiikkaa. Olen eniten lopullisesti tulee ostaneet sisäänpääsylipun DVD ja näyttää sen minun Lähi koulun oppilaat. Mikä loistava idea. Tarkoitan, annan opiskelijoille ratkaista matemaattisia ongelmia muodin löytö aivan kuten dokumentti, ja tekee ne symbolinen PHD Olen jo lahjoittanut muutaman yksittäisen niistä. Mikä loistava täyte-että yläasteen neuvonantajana !!! ... ..

Jätä vastaus