Luonnollisesti Obsessed: Making of Scientist

Luonnollisesti Obsessed: Making of Scientist

Asiakkaiden sisällön kohteesta Luonnollisesti Obsessed

Luonnollisesti Obsessed: Making of Scientist

Dokumenttielokuva tieteelliseen uraan

Luonnollisesti Obsessed
Luonnollisesti Obsessed

"Mikä siis on se, että te itse tehdä, tohtori Rifkind?" (Notkua, notkua) Ei ole väliä, jos kysymys oli minun kirjanpitäjä, minun päivälliset seuralainen tai serkkuni Minni, en koskaan pysty antamaan vastausta että tyytyväinen joko kysyjä tai minulle. Siksi, kun olen eläkkeellä laboratoriopöydälle viisi vuotta sitten, päätin haasteeseen tekemällä biolääketieteellisen tutkimuksen avoimuutta.

Katso tuotanto kuvat

Tutkija kuin elokuvantekijä

Vaimoni, Carole, oli aloittanut meidät dokumenttielokuvan muutaman vuoden ennen, joten tunsin turvallista ajatella, että elokuvan ei ole niin kovin erilainen kuin tehdä tieteellistä tutkimusta. Molemmat ovat tutkimukset, jotka alkavat uteliaisuus kysymys, joka voidaan vastata vain tietojen keräämistä, ja molemmat on löytää tarinan niitä tietoja, ratkaista, että alkuperäiseen kysymykseen. Saat tiedemies, että tarina on haudattu jonnekin lukemattomia kokeelliset tiedot kerättyjen pisteiden lab muistikirja. Sillä dokumentti Maker, se on jossakin satoja tunteja havainto kerätty elokuvan tai videon. Sekä, tarina on validoitu vain silloin, kun se on järjestettävä kritiikkiä - että on, julkaista tai turvatarkastus. Eivät Tiedän, että kestäisi neljä haastava vuotta tehdä yhden tunnin elokuva - Luonnollisesti Pakkomielle: tekeminen tiedemies.

Katso jälkeinen seulonta keskustelua opiskelijoiden kanssa

Kysymysten kysymys

Aikomus näytetään todellisuuden tehdä tiedettä, Ajattelimme, että olisimme elokuva yhdessä laboratoriossa niin kauan kuin se kestää löytää tarinan. Tiesimme olimme oikeassa lab kun saavuimme rakenteelliseen biologiaan lab tohtori Lawrence Shapiro klo Sairaala. Larry ja hänen jatko-opiskelijat olivat houkutteleva merkkiä, ja heidän intohimonsa tehdä tiedettä intensiivistä. Palasimme ampua laboratoriossa uudelleen ja uudelleen, seuranta opiskelijoiden edistymistä masterointi veneet röntgensädekristallografialla matkalla liuokseen molekyylirakenne Tarkoitetusta proteiinia, ja viime kädessä ymmärrystä tarkasti, miten molekyyli toimii. Kun kyseessä on yksi opiskelijoista, Rob Townley, työmme monistettiin videopäiväkirja hän oli pitänyt neljän vuoden aikana hän oli opiskellut AMPK, proteiini jännittäviä vaikutuksia lihavuuteen ja tyypin 2 diabetes.

Katso Luonnollisesti Hulluna alkusoitto video

Tietojen kerääminen ja tulkita tuloksia

Me dokumentoitu aikaa, kärsivällisyyttä ja tukea, että mentori tarjosi opiskelijoita, pitäen omaa tutkimusta erittäin kilpailukykyinen kentällä. Meidän kamera havaittu opiskelijat imevät arvot ominaisia ​​kulttuuria tieteen - pysyvyys, kriittinen ajattelu, yhteistyö ja sitoutuminen tuottaa uutta tietoa. Olemme myös kiinni opiskelijat käsittelevät henkilökohtaisia ​​ongelmia - epävarmuus, turhautumista, kärsimättömyyttä, ja vatsanväänteet heidän mentorina. He olivat alle paljon paineita, koska röntgensädekristallografian vaatii kehittyneitä taitoa proteiinikemian ja geenitekniikka ennen proteiinimolekyylin voidaan tuottaa kristalli muodossa ja saatiin käyttökelpoista dataa x-ray palkki. He kohtaavat jatkuvasti uhkia joko ei saada mitään käyttökelpoista tulosta ollenkaan - tai löytää, että kilpailu oli ehkä ne sille. Havaitsimme myös joitakin itsetuhoisia taipumuksia, jotka seisoivat tavalla saavuttaa PhD - rebelliousness, kiireen, arkuus. [Linkki: tiedeurien] Carole ja aloin pelätä vakavasti, jos emme ikinä löydä loppu elokuva. Mutta me vain pitää ammunta, ja lopulta vilaukselta jokainen opiskelija löytää urapolku, joka tuntui oikein heille - yksi korkeakouluista, toinen teollisuudessa ja kolmannes biotekniikan konsultti.

Katso Diili video ja uravalintoja video

Getting se siellä

Joten meillä oli elokuva, mutta vain katsojat voisi kertoa meille, jos se auttaa heitä ymmärtämään paremmin tieteellistä tutkimusta. Palaute monista post-seulonta keskusteluja kertoo meille, että se varmasti tekee. Jokainen yleisö on vastannut ihmisten draamaa luontainen tutkimukseen ja on tyytyväinen tuoreita oivalluksia touhut lab; ei-tutkijat kiehtoi yhtäläisyyksiä tehdä tiedettä ja muiden luovaa toimintaa; opiskelijat tuntevat olonsa mukavammaksi tietämään mitä heidän edellään (vaikka jotkut tosin ovat pois päältä todella kovaa työtä mielikuvien elokuva). Ja mieluummin meidän yllätys, tutkijat, riemuissaan aitouden elokuva, sanoa "Lopuksi, joku on kertoa tarinani!"

Richard Rifkind, MD on co-tuottaja / apulaisjohtaja Luonnollisesti Hulluna: tekeminen tiedemies, on puheenjohtaja emeritus Sloan-Kettering instituutin ja perustajajäsen puheenjohtaja New Yorkin Rakennebiologia keskus.

2 kommenttia

  1. Mikä loistava elokuva. Opetan matematiikkaa. Olen eniten lopullisesti tulee ostaneet sisäänpääsylipun DVD ja näyttää sen minun koulun oppilaat. Mikä loistava idea. Tarkoitan, annan opiskelijoita ratkaisemaan matemaattisia ongelmia muoti löytö aivan kuten dokumentti ja tekee niitä symbolinen PHD Olen jo lahjoittanut muutaman yksittäisen niistä. Mikä loistava täyte-että yläasteen neuvonantajana !!! ... ..

Jätä vastaus